محصولات مرتبط
ممکن است تا به حال برای همه تکنسینهای سیستم تهویه مطبوع پیش آمده باشد که به ناگاه در حین انجام کار نیاز به جوشکاری در قسمتی از کار باشد. در دستگاههای جوشکاری قدیمی شما می بایست یک سیلندر مخصوص گاز اکسیژن، یک سیلندر گاز متان، نازل یاو شیلنگ را همیشه به همراه خود داشته باشید. همین امر فضای زیادی را اشغال خواهد کرد. یکی از سختترین و طاقتفرساترین عملیاتها، کار در ارتفاع است که در چنین شرایطی کار واقعا دشوار است. این محصول (تورچ XPERT مدل XP9HI) موارد قید شده را بکلی برطرف میکند.
لحیم کاری چیست؟
در صنعت، لحیم کاری سخت، به روش اتصالی اطلاق میشود که در آن اجزایی که قرار است به یکدیگر متصل شوند، به دمای ذوب نخواهند رسید. بلکه عمل اصلی اتصال با کمک فلز پر کنندهای با دمای ذوب بالای 450 درجه سلسیوس انجام میشود. در نتیجه خاصیت موئینگی ایجاد خواهد شد. مابین این فلز و اجزای اتصال، عملیات انجام گرفته و لحیم کاری سخت صورت میگیرد.
نکات مهم در لحیم کاری
به این دلیل که دو عضو پایه که به آنها Base Metal نیز گفته میشود، به دمای ذوب نمیرسند، موضع اتصال همیشه دارای ترکیبی متفاوت با فلزات اصلی میباشد.جهت ایجاد جاذبه حاصل از خاصیت موئینگی، باید تا حد امکان فاصله یا Gap مابین دو فلز اصلی کم باشد. همچنین جهت کسب بالاترین خواص مکانیکی و متالوژیکی از محل اتصال، باید این نقاط از زنگاز و اکسیدها، چربی، رنگ و هر گونه کثیفی کاملا پاک شوند. این امر در هر سه روش اتصال جوشکاری، لحیم کاری سخت و نرم، از الزامات میباشد. فرآیند در دمایی بسیار پایین تر از روش جوشکاری انجام میشود. این امر باعث خواهد شد حرارت ورودی به فلزات پایه بسیار کمتر بوده و موجبات ایجاد عیوب متالوژیکی مانند تغییر در اندازه دانههای ساختار فلزات و عیوب فیزیکی مانند اعوجاج را کمتر بوجود بیاورد. با این روش میتوان فلزات غیر همجنس را به راحتی به یکدیگر متصل کرد.
لحیم کاری نرم
لحیم کاری نرم به روشی اطلاق میشود که در آن مجددا عضوهای پایه به دمای ذوب در حین اتصال نمیرسند. ولی فلز پرکننده استفاده شده و جهت اجرای اتصال این عضو پر کننده به دمای ذوب خواهد رسید. اما در اینجا دمای ذوب فلز پر کننده پاییین تر از 450 درجه سلسیوس میباشد و عمل متصل شدن اعضاء مجددا توسط خاصیت جذب موئینگی حاصل میشود.
دیدگاه خود را بنویسید